Web Analytics Made Easy - StatCounter
Komisoni rregullativ i prokurimit publik

Komisoni rregullativ i prokurimit publik

<
PPT - Të arriturat dhe sfidat në Menagjimin e Financave ...
20160426 Prokurimi publik dhe NVM_EXh
20160426 Prokurimi publik dhe NVM_EXh
E-prokurimi jashtë funksionit, shtyhen afatet për ...
Lëvizja FOL
Udhëzimet për e-prokurim, synohet rritja e transparencës
PPT - Të arriturat dhe sfidat në Menagjimin e Financave ...
20160426 Prokurimi publik dhe NVM_EXh
20160426 Prokurimi publik dhe NVM_EXh
Nëntë kandidatë në garë për drejtor të Agjencisë Qendrore ...
KRPP për “Ekspertët e Riinvestit”: Janë angazhuar ...
Prezantohen arritjet dhe sfidat e Prokurimit Publik ...
KOSTT merr gjobë në vlerë prej 25 mijë eurove nga OSHP-ja ...
PPT - Të arriturat dhe sfidat në Menagjimin e Financave ...
E-prokurimi jashtë funksionit, shtyhen afatet për ...
KRPP-ja dhe AQP-ja paralajmërojnë masa për shkelësit e ...
Public Procurement System
KRPP shpërndanë certifikatat themelore profesionale për ...
KDI: Deri në një vendim të gjykatës të diskualifikohen ...
Public Procurement System
Public Procurement System
Vërejtja e Fundit për Menaxheren e Prokurimit
Udhëzimet për e-prokurim, synohet rritja e transparencës
Mbi 10 mijë kontrata publike janë nënshkruar në 2017-ën
Prokurimi Online për Zvogëlim Korrupsioni
Ministria e Behgjet Pacollit paguan 800 euro për pikturën ...
Hani i Elezit fillon procedurat për rregullimin e ...
Shefi i "Gjykatës së Tenderëve" i mbledh prokurorët - inFokus
Agjencitë e Pavarura nuk i Bëjnë Vetë Prokurimet
» Po vazhdojnë punimet në parkun “Arbëria”
Ngec Prokurimi Elektronik - Gazeta Ekonomia
KEK-ut i anulohet tenderi për furnizim me armaturë - Ndertimi
Punët 'shkel e shko', Komisioni kërkon që të monitorohen ...
Raporte Me Gabime për Kontratat
Diplomacia kosovare “përforcohet” me një televizor ...
Hani i Elezit fillon procedurat për rregullimin e ...
Hani i Elezit fillon procedurat për rregullimin e ...
» Programi për muajin qershor në T.Q.P “Dodona”
» Po vazhdojnë punimet në parkun “Arbëria”
FSK shpenzon 3.8 milionë euro për 7 autoblinda – FerizajPress
» Gjendje e mirë e rrugëve, pas reshjeve të borës
Podujeva do të investojë mijëra euro në shtatoret e këtyre ...
Prezantohet platforma për luftimin e korrupsionit
Kuvendi dhe Qeveria centralizojnë tenderimin - GazetaExpress
Patronazhi Politik | Cohu
» Komuna e Prishtinës merr çmim në finalen e Albanian ICT ...
Patronazhi Politik | Cohu
MZHE angazhon për 15 mijë euro profesorin uiversitar në ...
Kuvendi dhe Qeveria centralizojnë tenderimin - GazetaExpress
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
» Agjenda e aktiviteteve kulturore – PRite n’shesh
‘Tenderi Familjar’ Fut në Konflikt Mitrovicën me KRPP-në
Prizreni jep tenderin për rrethojat ambulantes në Nashec ...
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
Hapet tenderi për sinjalizimin e rrugëve në komunën e ...
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
Tender: Mbi 9 mijë euro për ujësjellës e kanalizim të një ...
Kaq i kushton ndërtimi i një zyre KRU “Hidroregjioni Jugor ...
Prizreni jep tenderin për rrethojat ambulantes në Nashec ...
» Komuna e Prishtinës merr çmim në finalen e Albanian ICT ...
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
KEK-ut i anulohet tenderi për furnizim me armaturë - Ndertimi
» Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim një grup të ...
Ministria e Behgjet Pacollit paguan 800 euro për pikturën ...
» Orari i Kuzhinës Popullore
» Ndërrmarjet Publike Komunale
» Aksioni vjeshtor i grumbullimit të mbeturinave të vëllimshme
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
Faktet që dëshmojnë se si Shpend Ahmeti shpërblen me ...
Ndërmarrja publike në Mitrovicë blen dhurata për punëtorët ...
Askush nuk interesohet që ta ndërtojë urën e fshatit ...
» Ndërrmarjet Publike Komunale
RRJETËZIMI I LIDHJEVE TË BIZNESIT ME POLITIKËN | Cohu
» Aksioni vjeshtor i grumbullimit të mbeturinave të vëllimshme
» Aksioni vjeshtor i grumbullimit të mbeturinave të vëllimshme
Prizreni jep tenderin për rrethojat ambulantes në Nashec ...
Komuna e Kamenicës blen mobilje për zyre
» Projektet e realizuara
Komuna merr një vendim për t'ia përmirësuar kushtet ...
Tender: Mbi 9 mijë euro për ujësjellës e kanalizim të një ...
» Harta e qytetit
Prizreni jep tenderin për rrethojat ambulantes në Nashec ...
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
» Aksioni vjeshtor i grumbullimit të mbeturinave të vëllimshme
» Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban ...
Ndërmarrja publike në Mitrovicë blen dhurata për punëtorët ...
Kaq para do të shpenzojë Komuna e Malishevës për ...
» Infografikat
Sheshet “Radioaktive” Kaos Tenderësh - Shoqëri - Gazeta ...
MPB jep tender rreth 400 mijë euro për fazën e dytë të ...